Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Winkelwagen

Privacybeleid

PRIVACYVERKLARING PLAZA PADEL

Wij gaan zorgvuldig om met uw privacy. Alle persoonsgegevens die door Plaza Padel Holding B.V. en haar (kleine) dochterondernemingen (hierna "Plaza Padel") worden verzameld, worden verwerkt in overeenstemming met deze privacyverklaring.

De (kleine) dochterondernemingen zijn:
- Plaza Padel Beheer B.V.
- Plaza Padel Waalwijk B.V.
-Plaza Padel Enschede B.V.
- Plaza Padel Rijswijk B.V.
-Plaza Padel Amsterdam B.V.
- Plaza Padel E-Commerce B.V.
- PadelShop B.V.

WIE IS VERANTWOORDELIJK VOOR DE VERWERKING VAN UW PERSOONLIJKE GEGEVENS?

Plaza Padel Holding B.V. ('Plaza Padel'), statutair gevestigd te (1059 CL) Amsterdam aan de Vliegtuigstraat 6-D, is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens door alle aan Plaza Padel gelieerde bedrijven. Plaza Padel is telefonisch bereikbaar op het nummer +31(0) 70 514 7085 en per e-mail op info@plazapadel.com.

WELKE PERSOONSGEGEVENS VERZAMELT PLAZA PADEL VOOR WELKE DOELEINDEN EN MET WELKE RECHTSGROND?

Wij verzamelen uw persoonsgegevens omdat u deze aan ons heeft verstrekt. We kunnen uw persoonsgegevens ook verkrijgen uit andere bronnen, zoals Playtomic en sociale media. We kunnen persoonsgegevens verzamelen in de volgende situaties.

Gegevens voor uw bezoek aan de website
Wij zorgen ervoor dat onze website naar behoren functioneert. Hiervoor verzamelen wij uw IP-adres, informatie over uw internetbrowser, het besturingssysteem dat u gebruikt en de pagina's die u op onze website bezoekt. De rechtsgrond voor de verwerking van deze gegevens bestaat uit een gerechtvaardigd belang, namelijk het optimaliseren van onze website en het verbeteren van onze dienstverlening.

Gegevens voor het verwerken van uw bestelling
Als u een bestelling plaatst zonder een account aan te maken, verzamelen wij een aantal gegevens van u. Dit zijn uw voor- en achternaam, e-mailadres, postcode, huisnummer en eventuele toevoegingen, woonland, telefoonnummer, afleveradres en of u een particuliere of zakelijke klant bent. Deze gegevens hebben wij nodig om uw bestelling te kunnen verwerken en eventuele vragen hierover te kunnen beantwoorden. Deze gegevens hebben we ook nodig voor eventuele retouren of reparaties. De wettelijke basis voor het verwerken van deze gegevens is de uitvoering van de overeenkomst die wij met u hebben gesloten.

Als iemand anders een bestelling plaatst en jouw adres als bezorgadres kiest, ontvangen wij van die persoon je voor- en achternaam en je adresgegevens. Deze gegevens hebben wij nodig om de bestelling te kunnen verwerken.

Gegevens in uw account
Als u een account aanmaakt op onze website, verzamelen wij een aantal gegevens van u. Dit omvat uw voor- en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer, factuurgegevens, afleveradres en of u een particuliere of zakelijke klant bent. Deze gegevens hebben wij nodig om uw bestelling te kunnen verwerken en eventuele vragen hierover te kunnen beantwoorden. Deze gegevens hebben we ook nodig voor eventuele retouren of reparaties. In uw account kunt u ook uw bestelgeschiedenis bekijken. Vanuit uw account kunt u bestellingen plaatsen. De wettelijke basis voor het verwerken van deze gegevens is de uitvoering van de overeenkomst die wij met u hebben.

Informatie over uw contact met onze klantenservice
Als u contact opneemt met onze klantenservice via het contactformulier of per e-mail, verzamelen wij een aantal gegevens van u. Denk hierbij aan uw naam, e-mailadres, de inhoud van de correspondentie en eventueel uw telefoonnummer en bedrijfsnaam. Als je telefonisch of via WhatsApp contact opneemt met onze klantenservice, dan slaan we ook je telefoonnummer op. Deze gegevens hebben wij nodig om uw verzoek te kunnen verwerken. De wettelijke basis voor het verwerken van deze gegevens is de uitvoering van het contract dat we met u hebben gesloten.

Details over uw boeking
Als je een van onze cursussen op onze website reserveert, registreer je je persoonsgegevens via de boekingstool Playtomic. We verzamelen de gegevens die zijn verzameld via Playtomic. De wettelijke basis voor de verwerking van deze gegevens is de uitvoering van het contract dat we met u sluiten.

Sociale media
Wij zijn actief op verschillende social media kanalen, waaronder Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Als u met ons communiceert via sociale mediakanalen, kunnen wij uw gegevens ontvangen. Dit omvat uw (gebruikers)naam, woonplaats, e-mailadres en geslacht. De wettelijke basis voor het verwerken van deze gegevens bestaat uit een gerechtvaardigd belang, namelijk het verbeteren van onze dienstverlening en het verhogen van de klanttevredenheid.

Nieuwsbrief
Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, slaan we uw e-mailadres op. We hebben je e-mailadres nodig om je de nieuwsbrief te kunnen sturen. De wettelijke basis voor de verwerking van deze informatie is uw toestemming.

MET WIE DEELT PLAZA PADEL UW PERSOONLIJKE GEGEVENS?

Wij verstrekken uw persoonsgegevens aan tot onze groep behorende bedrijven ten behoeve van het sluiten en uitvoeren van de overeenkomst die wij met u hebben gesloten. Dit is met name nodig om van al onze diensten gebruik te kunnen maken. Er zijn ook een aantal situaties waarin wij uw persoonsgegevens aan derden verstrekken zoals Google voor het analyseren van de gegevens over jouw websitegebruik en voor het personaliseren van de website en communicatie, en het tonen van relevante aanbiedingen en advertenties. Padelshop stuurt voor deze doeleinden geen gegevens zoals naam, adres, e-mailadres, of andere direct identificerende gegevens naar deze partijen. Google kan persoonsgegevens van jou ontvangen door deze te verzamelen met cookies. In de Google's Privacy & Term site vindt je ook meer informatie over hoe en waarom de verzameling van persoonsgegevens met cookies door Google wordt gedaan. Wij verstrekken uw persoonsgegevens als dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst die wij met u hebben. Als u een bestelling plaatst op onze website, verstrekken wij uw gegevens aan onze logistieke partners. Zij hebben deze gegevens nodig om je bestelling af te leveren op het door jou gekozen adres en om je op de hoogte te houden van onze voortgang. Wij verstrekken uw persoonsgegevens ook aan derden als dit noodzakelijk is voor de behartiging van gerechtvaardigde belangen (bijvoorbeeld het onderhouden en verbeteren van onze website), als dit wettelijk verplicht is of als u uw uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven. In alle gevallen verstrekken wij niet meer persoonsgegevens dan noodzakelijk.

HOE LANG BEWAART PLAZA PADEL UW PERSOONLIJKE GEGEVENS?

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor wij uw gegevens verwerken. In dit kader hanteren wij over het algemeen een bewaartermijn van twee (2) jaar, tenzij u een account heeft aangemaakt, zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief of wij wettelijk verplicht zijn uw persoonsgegevens langer te bewaren. We bewaren de gegevens in uw account zolang uw account actief is. Als je drie jaar niet bent ingelogd op je account, sluiten we je account en verwijderen we je persoonsgegevens. De gegevens die u ons heeft verstrekt om u de nieuwsbrief te kunnen sturen, worden bewaard totdat u aangeeft deze niet meer te willen ontvangen. Bij een wettelijke verplichting hanteren wij de wettelijke bewaartermijn. Na deze periode zullen wij uw gegevens verwijderen.

WELKE RECHTEN HEBT U MET BETREKKING TOT UW PERSOONLIJKE GEGEVENS?

U heeft de volgende rechten:
- Recht op toegang tot uw persoonsgegevens;
- Recht op correctie van uw persoonsgegevens;
- Recht op verwijdering van uw persoonsgegevens;
- Recht op beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens;
- Recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
- Recht op overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
- recht om de door u gegeven toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens in te trekken, onverminderd de rechtmatigheid van de verwerking op basis van de toestemming die vóór die intrekking is gegeven;
- het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens;

Als u een van de bovenstaande rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op via it@plazapadel.com. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier (4) weken, op uw verzoek.

GEBRUIKT PLAZA PADEL GEAUTOMATISEERDE BESLUITVORMING?

Nee, wij maken geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming.

HOE GAAT PLAZA PADEL om met PERSOONLIJKE GEGEVENS VAN KINDEREN?

Onze diensten zijn gericht op personen van zestien (16) jaar en ouder. Kinderen tot zestien (16) jaar hebben de (toestemming voor) toestemming nodig van een persoon die het ouderlijk gezag heeft. Als u vermoedt dat wij persoonsgegevens verwerken van een persoon jonger dan zestien (16) jaar zonder (toestemming tot) toestemming, neem dan contact met ons op via it@plazapadel.com.

HOE BESCHERMT PLAZA PADEL UW PERSOONLIJKE GEGEVENS?

Plaza Padel heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen ongeoorloofde of onrechtmatige verwerking en tegen verlies, vernietiging, beschadiging, wijziging of openbaarmaking. Als je vragen hebt over de beveiliging van je persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via it@plazapadel.com.

Nederland (EUR €)
Nederlands
Country/region
Nederland (EUR €)
  • Åland (EUR €)
  • Albanië (ALL L)
  • Andorra (EUR €)
  • Anguilla (XCD $)
  • Antigua en Barbuda (XCD $)
  • Argentinië (EUR €)
  • Armenië (AMD դր.)
  • Aruba (EUR €)
  • Australië (EUR €)
  • Bahama’s (BSD $)
  • Bahrein (EUR €)
  • Barbados (BBD $)
  • Belarus (EUR €)
  • België (EUR €)
  • Belize (BZD $)
  • Bermuda (USD $)
  • Bolivia (BOB Bs.)
  • Bosnië en Herzegovina (BAM КМ)
  • Brazilië (EUR €)
  • Britse Maagdeneilanden (USD $)
  • Bulgarije (BGN лв.)
  • Canada (EUR €)
  • Caribisch Nederland (EUR €)
  • Chili (EUR €)
  • Colombia (EUR €)
  • Costa Rica (CRC ₡)
  • Curaçao (ANG ƒ)
  • Cyprus (EUR €)
  • Denemarken (DKK kr.)
  • Dominica (XCD $)
  • Dominicaanse Republiek (EUR €)
  • Duitsland (EUR €)
  • Ecuador (EUR €)
  • Egypte (EGP ج.م)
  • El Salvador (EUR €)
  • Estland (EUR €)
  • Faeröer (DKK kr.)
  • Falklandeilanden (FKP £)
  • Filipijnen (EUR €)
  • Finland (EUR €)
  • Frankrijk (EUR €)
  • Frans-Guyana (EUR €)
  • Georgië (EUR €)
  • Gibraltar (GBP £)
  • Grenada (XCD $)
  • Griekenland (EUR €)
  • Groenland (DKK kr.)
  • Guadeloupe (EUR €)
  • Guatemala (GTQ Q)
  • Guernsey (GBP £)
  • Guyana (GYD $)
  • Haïti (EUR €)
  • Honduras (HNL L)
  • Hongarije (HUF Ft)
  • IJsland (ISK kr)
  • Ierland (EUR €)
  • India (EUR €)
  • Isle of Man (GBP £)
  • Israël (EUR €)
  • Italië (EUR €)
  • Jamaica (JMD $)
  • Jersey (EUR €)
  • Kaaimaneilanden (KYD $)
  • Kaapverdië (EUR €)
  • Kleine afgelegen eilanden van de Verenigde Staten (USD $)
  • Koeweit (EUR €)
  • Kosovo (EUR €)
  • Kroatië (HRK kn)
  • Letland (EUR €)
  • Libanon (EUR €)
  • Liechtenstein (CHF CHF)
  • Litouwen (EUR €)
  • Luxemburg (EUR €)
  • Maldiven (EUR €)
  • Malta (EUR €)
  • Marokko (EUR €)
  • Martinique (EUR €)
  • Mayotte (EUR €)
  • Mexico (EUR €)
  • Moldavië (MDL L)
  • Monaco (EUR €)
  • Montenegro (EUR €)
  • Montserrat (XCD $)
  • Nederland (EUR €)
  • Nicaragua (NIO C$)
  • Noord-Macedonië (MKD ден)
  • Noorwegen (EUR €)
  • Oekraïne (UAH ₴)
  • Oostenrijk (EUR €)
  • Pakistan (EUR €)
  • Panama (EUR €)
  • Paraguay (EUR €)
  • Peru (EUR €)
  • Polen (PLN zł)
  • Portugal (EUR €)
  • Qatar (EUR €)
  • Réunion (EUR €)
  • Roemenië (RON Lei)
  • Rusland (EUR €)
  • Saint Kitts en Nevis (XCD $)
  • Saint Lucia (XCD $)
  • Saint Vincent en de Grenadines (XCD $)
  • Saint-Barthélemy (EUR €)
  • Saint-Martin (EUR €)
  • Saint-Pierre en Miquelon (EUR €)
  • San Marino (EUR €)
  • Saoedi-Arabië (EUR €)
  • Servië (RSD РСД)
  • Singapore (EUR €)
  • Sint-Maarten (ANG ƒ)
  • Slovenië (EUR €)
  • Slowakije (EUR €)
  • Spanje (EUR €)
  • Spitsbergen en Jan Mayen (EUR €)
  • Suriname (EUR €)
  • Thailand (EUR €)
  • Trinidad en Tobago (TTD $)
  • Tsjechië (CZK Kč)
  • Turkije (EUR €)
  • Turks- en Caicoseilanden (EUR €)
  • Uruguay (UYU $)
  • Vaticaanstad (EUR €)
  • Venezuela (EUR €)
  • Verenigd Koninkrijk (GBP £)
  • Verenigde Arabische Emiraten (EUR €)
  • Verenigde Staten (EUR €)
  • Vietnam (EUR €)
  • Wallis en Futuna (EUR €)
  • Zuid-Afrika (EUR €)
  • Zweden (SEK kr)
  • Zwitserland (CHF CHF)
Language
Nederlands
  • English
  • Nederlands